Snoekvissen in Zweeds Lapland

Pakketten

 • All-in weekje snoeken


  Zorgeloos een weekje snoeken. Het ontbijt staat 's ochtends klaar.
  's Middags krijgt u een hamburgerke, hot-dog, durum,... met een frisse pint of warme koffie en 's avonds een volwaardig diner met lokale ingrediënten.

  Ik heb op verschillende meren boten liggen die we een week lang gaan gebruiken. Per meer krijgt u uitleg mee hoe, wat, waar...

  Ik roei 1 boot waar 2 vissers bij kunnen zitten en voor 2 andere is er een eigen boot of zijn er bellyboats. U kunt afwisselen tussen zelf varen of u laten varen!

  Aangezien het snoekvissen heel erg tijdsgebonden is, is het mogelijk om de tijdstippen van ontbijt, lunch en diner volledig in functie van de beste visuren te schuiven! Soms bijt de snoek het best net na de middag, maar soms is het 's avonds laat of 's morgens vroeg te doen. Dit kan veranderen van week tot week en soms echt van dag op dag. Om optimaal de beste tijdstippen te benutten stel ik mij geheel flexibel op.

  De prijs is 750 euro per persoon, gebaseerd op 4 personen.

 • Snoeken zonder zorgen


  Het ontbijt staat 's ochtends klaar.
  U krijgt voor 's middags een lunchpakket mee en 's avonds een volwaardig diner met lokale ingrediënten.

  Gebruik van boten en bellyboats is inbegrepen.

  Vergunningen inbegrepen.

  Aangezien het snoekvissen heel erg tijdsgebonden is, is het mogelijk om de tijdstippen van ontbijt, lunch en diner volledig in functie van de beste uren te schuiven! Soms bijt de snoek het best net na de middag, maar soms is het 's avonds laat of 's morgens vroeg te doen. Dit kan veranderen van week tot week en soms echt van dag op dag. Om optimaal de beste tijdstippen te benutten stel ik mij geheel flexibel op.

  De prijs is 650 euro per persoon, gebaseerd op 4 personen.

 • Slapen en varen


  Kamer met ontbijt en gebruik van boten.

  U bepaalt zelf wat u wil doen. Advies over stekken en aas krijgt u uiteraard mee. Vergunning kan ik voor u regelen.

  De prijs is 450 euro per persoon, gebaseerd op 4 personen.

Snoekvissen

Snoekvissen al struinend in het riet of rustig dobberend in een roeiboot? Wil u graag voluit met de motor op jacht? Alles kan, niets moet en bijna alles mag!

De ontelbare hectares meren en traagstromende stukken rivier hebben hebben 1 ding gemeen: Ze zijn de ideale biotoop voor snoek!

Kilometers rietkragen, lelievelden, ranonkeloerwouden, rotspartijen, eilanden, ... De snoekwaters hier bieden een enorme variatie.

Ook voor het vliegvissen op snoek is het uitermate geschikt. Vooral de popper langs de planten heen vissen zorgt voor genadeloze adrenalinestoten!

De grootste die ik zelf in mijn handen had (door men vader gevangen, de pietzak...) was maar liefst 115cm en gevangen op oppervlakte aas! Kan u het hoofd koel houden wanneer zo een duikboot een streep door het water trekt? Kom het testen!

Er zijn ook uitdagingen voor de serieuze specimenhunters: Het record kan hier zeker nog gebroken worden!

Meer informatie over prijzen en pakketten vindt u hier